petraΠολιτιστικός Σύλλογος Αηδημητρινών Θεσσαλονίκης
"H Πέτρα"

Ενημέρωση μελών για την προσφορά τροφίμων

Ο Πρόεδρος ενημερώνει τα μέλη του συλλόγου για την προσφορά τροφίμων σε ανέργους μέσα από την Λαϊκη επιτροπή Πολίχνης.

Σήμερα παραδόθηκαν τρόφιμα σε άνεργες οικογένειες από το υστέρημα του ταμείου μας. Ο σύλλογος μας συνέβαλε στο να έχουν τις μέρες των γιορτών στοιχειώδεις τροφές κάποιες οικογένειες ανέργων, μέσα από την Λ.Ε Πολίχνης. Στις δύσκολες στιγμές που ζει ο λαός μας προσπάθησε με την αλληλεγγύη του να βοηθήσει κάποιους συνανθρώπους μας να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους και να τους κάνει να αισθανθούν ότι δεν είναι μόνοι τους.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ

και κάνουμε πράξη το

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ.

Αυτόν τον κόσμο που σήμερα βρίσκεται σε δυσάρεστη θέση, οφείλουμε όλοι να τον στηρίξουμε έμπρακτα υλικά αλλά περισσότερο ηθικά και ψυχολογικά, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις άμεσες δυσκολίες του ,να πιστέψει στην συλλογική δύναμη και να παλέψει για την οριστική λύση των προβλημάτων του.

Οι οικογένειες που βοηθήθηκαν είναι όλοι τους άνθρωποι ευγενικοί και περήφανοι. Ξέρουν ότι αυτά που πήραν προέρχονται από ανθρώπους που αφαίρεσαν ένα κομμάτι του από το υστέρημά τους γι αυτούς.

Ξέρουν ότι δεν προέρχονται από διάφορες κομπογιαννίτικες ΜΚΟ αλλά και άλλους δήθεν «φιλάνθρωπους», αλλά και κάποιους που μέσα από τα κηρύγματα του μίσους, προσπαθούν πατώντας και εκμεταλλευόμενοι την ανέχεια του άλλου, να δηλητηριάσουν τις ψυχές μας και να πραγματοποιήσουν με αυτόν τον τρόπο τα πιο σκοτεινά και απάνθρωπα σχέδια τους.

Ξέρουν ότι  και αυτοί όταν θα σηκωθούν θα δώσουν το χέρι στον επόμενο και θα κόψουν το χέρι σε όποιον ξανατολμήσει να τους κλέψει (όχι από ανάγκη) το φαΐ από το τραπέζι.

καλές γιορτές

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου

Αηδημητρινών Θεσσαλονίκης

«Η πέτρα»

Πρόγραμμα εκδήλωσης 19 & 20 Ιουλίου 2013

Στα πλαίσια του Ανταμώματος των Αηδημητρινών, του οποίου
οι κεντρικές εκδηλώσεις θα γίνουν στις 19&20/7/2013 με λαϊκή και παραδοσιακή μουσική, οι Πολιτιστικοί μας Σύλλογοι, διοργανώνουν την Κυριακή 14 Ιουλίου ποδηλατοπορεία βουνού, βόλτα με άλογα, και με μηχανάκια στον Άγιο Δημήτρη Πιερίας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

9:00 Έναρξη της ποδηλατοδομίας
12:00 Βόλτα με άλογα
12:30 Βόλτα με μηχανάκια
21:00 Παράσταση καραγκιόζη του Γ.Χατζή

Η αφετηρία και στις τρεις περιπτώσεις είναι στην πλατεία του χωριού, όπου και τελικά θα καταλήξουμε.
Στο τέλος όλοι οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στον αύλιο χώρο του σχολείου για ένα κέρασμα από τους διοργανωτές

Εκδήλωση - μνημόσυνο για τα θύματα κατοχής 3 Μαρτίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 3-3-2013 ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
Ο Πολιτιστικός σύλλογος Αηδημητρινών Θεσσαλονίκης ¨Η Πέτρα¨ σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την ετήσια εκδήλωση προς τιμή των εκτελεσμένων συγχωριανών μας από τους Γερμανούς φασίστες κατακτητές 23 Φλεβάρη του 1943..

Με εκτίμηση

Η Δ.Ε. του Συλλόγο

"Η Πέτρα" σας προσκαλεί στην ετήσια κοπή της πίτας 10 Φεβρουαρίου 2013

Η Δ.Ε. του Συλλόγου Αηδημητρινών θεσσαλονίκης "Η Πέτρα" σας προσκαλεί στην ετήσια κοπή της πίτας.Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 13:00 στην ταβέρνα ΚΑΜΑΡΕΣ πλατεία Αγ.Γεωργίου 11 (ΡΟΤΟΝΤΑ) τηλ:2310219686.