petraΠολιτιστικός Σύλλογος Αηδημητρινών Θεσσαλονίκης
"H Πέτρα"

Μουσική βραδιά την Παρασκευή 12 Δεκέμβρη 2014

avatorbar 12 02 2014Tο Δ .Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Αηδημητρινών Θεσσαλονίκης ¨Η πέτρα¨ σας προσκαλεί στην χριστουγεννιάτικη μουσική βραδιά την Παρασκευή 12 Δεκέμβρη στις  21:30 μαζί με τους Αποστόλη Δημητρακόπουλο, Νατάσα Χρηστίδου & Βαγγέλη Κόντο

για ένα πέρασμα απο έντεχνα και λαϊκά ακούσματα. ΑΒΑΤΟ bar - live stage

ΑΓΝ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ 44 ΠΟΛΙΧΝΗ

Είσοδος ελεύθερη

1η Πανελλήνια Συνάντηση ποδηλατών

Ανάμεσα στον Όλυμπο και στα Πιέρια στο ορεινό χωρίο του Αγίου Δημητρίου θα πραγματοποιηθεί, με αφορμή το καθιερωμένο αντάμωμα των Αηδημητρινών και την ποδηλατοβόλτα, η 1η Πανελλήνια Συνάντηση ποδηλατών. Σεβόμενοι το παρελθόν και χαράζοντας το μέλλον οι πολιτιστικοί σύλλογοι του Αγίου Δημητρίου Πιερίας, προσκαλούν όλους τους Αηδημητρινούς να συμμετάσχουν, τόσο στο αντάμωμα που θα διεξαχθεί από τις 18 έως και τις 20 Ιουλίου, όσο και στα παράλληλα δρώμενα που φέτος το πλαισιώνουν, στο επίκεντρο των οποίων αναμφισβήτητα βρίσκεται η διοργάνωση της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ποδηλατών.

Ποδηλάτες από όλη της Ελλάδα αναμένεται να δώσουν το δυναμικό τους παρόν στην 1η Πανελλήνια αυτή συνάντηση που θα προηγηθεί του ανταμώματος και θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Ιουλίου αντίστοιχα, παράλληλα με τη διοργάνωση πρωτότυπων εκδηλώσεων όπως: εντουροβόλτα, ιππασία και καλοκαιρινό παζάρι χειροποίητων δημιουργιών.

Το μοναδικό, απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό τοπίο του Αγίου Δημητρίου, τόπος με πλούσια ιστορία και παράδοση, καθώς και η άρτια υποδομή διαμονής και εστίασης συντελούν ώστε όσοι επιλέξουν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του ανταμώματος να ζήσουν ξεχωριστές στιγμές.

Το γήπεδο του χωριού για ελεύθερο camping αλλά και ξενοδοχεία σε προσιτές τιμές περιμένουν τους επισκέπτες για τη διαμονή τους. Ακόμη, θα υπάρχουν πολλές μουσικές και μη εκδηλώσεις στην πλατεία και τα νυχτερινά μαγαζιά. Για διατροφή συστήνουμε τις τοπικές ταβέρνες, όπου μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακές γεύσεις.

Οι κύριες εκδηλώσεις του ανταμώματος θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική πλατεία του χωριού το τριήμερο 18 με 20 Ιουλίου, όπου θα χτυπά η καρδιά του πολιτισμού, με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά τμήματα των διοργανωτών πολιτιστικών συλλόγων, αλλά και με ένα ανεπανάληπτο γλέντι με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φετινές εκδηλώσεις του ανταμώματος των απανταχού Αηδημητρινών, πραγματοποιούνται με την αμέριστη στήριξη του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»

10517087 10203562624373551 1801437929 n  10515008 10203562607613132 306468911 n10402855 1440398666212345 2890429408726187113 n

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Συνεδρίαση του νεοεκλεγμένου Δ.Σ.

Σήμερα, στις 5 Μαρτίου του 2014,πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του νεοεκλεγμένου Δ.Σ. και με πλήρη απαρτία συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής :

Πρόεδρος:  Δημάτη Μαριάννα

Γενικός Γραμματέας:  Μανίκα Ηλιάννα

Αντιπρόεδρος:  Μανίκα Μαρία

Ταμίας:  Δημάτη Εύη

Μέλη:  Βασιλειάδης Νίκος

Τσαλός  Ευάγγελλος

Τσαλού Παρασκευή

Αναπληρωματικοί:  Κοσμάς Κων/νος

Παπαδημητρίου Μένη

Ελεγκτική Επιτροπή:  Μανίκας Γιάννης

Δημάτης Γιάννης

Κοκόρας  Δημήτρης

Ετήσια κοπή πίτας και εκλογές νέου Δ.Σ. 2 Φεβρουαρίου 2014

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αηδημητρινών θεσσαλονίκης "Η Πέτρα" σας προσκαλεί στην ετήσια κοπή της πίτας και στις εκλογές νέου Δ.Σ.

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 12:00 στην ταβέρνα ΚΑΜΑΡΕΣ πλατεία Αγ.Γεωργίου 11 (ΡΟΤΟΝΤΑ) τηλ:2310219686.

Η συμμετοχή όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη για την συνέχιση της δράσης του Συλλόγου. Όσοι επιθυμούν να βάλουν υποψηφιότητα να επικοινωνήσουν στο 6945 411671.